ARTIESTENBUREAU, MANAGEMENT & EVENEMENTEN - Tel: 075-2400116

 
 

"De oprechte liefde voor muziek is de kracht van artiestenbureau Erwin Bakkum"

De oprechte liefde voor muziek is de kracht van artiestenbureau Erwin Bakkum. Erwin Bakkum draagt o.a. bij de aan de muzikale programmering van diverse hotels, clubs, bars, festivals, bruiloften, privéfeesten en restaurants. Met oog voor nuance en detail is ons bedrijf in korte tijd een succesvolle onderneming geworden. Onze muzikale talenten zijn stuk voor stuk op bijzondere wijze geworven, dit maakt dat wij een uniek aanbod van artiesten kunnen bieden die aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten.


Artiestenbureau Erwin Bakkum is opgericht in 2014. Inmiddels biedt het bedrijf meer dan dertig bands, dj’s en muzikanten aan. In korte tijd heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd die staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en diversiteit.

 

Over ons

Advies op maat

Door aanpassingsvermogen en een breed aanbod zijn wij inzetbaar op de meest uiteenlopende evenementen. Ons streven is een zo goed mogelijk product te leveren, dat past in het profiel dat u wilt uitstralen.

 Passie voor muziek

Door mijn jarenlange werkervaring in de hotelbranche en de detailhandel ben ik mij gaan hechten aan een wereld waarin de klant centraal staat. Ik heb geleerd dienstverlening vanuit het perspectief van de klant zien. In mijn bedrijf staat persoonlijke betrokkenheid, passie en professionaliteit centraal. Een tevreden klant en artiest geeft mij voldoening.